Effect Media

RRUGA DREJT SUKSESIT

PËRMES
VIDEO-PRODUKSIONIT & MARKETINGUT

PËRSHENDETJE! PËR KU JENI NISUR?

Gjatë dekadës së fundit marketingu ka ndryshuar shumë, kompanitë thonë se strategjia e tyre e zgjedhur e marketingut nganjëherë nuk është ajo e duhura. Të qëndrosh në hap me trendet e fundit në fushën e marketingut është mjaft sfiduese.

Ne besojmë se rruga e duhur për rritjen e biznesit është rrugë të cilën e zgjedhë blerësi për të arritur deri te produkti final, ndërsa ne ndjekim blerësin në atë rrugë duke qenë prezent me brendin dhe produktet që ofrojmë përmes krijimit të një marketingu të dukshëm, të qartë dhe efektiv.

Ne ofrojmë këto shërbime:

 Video Produksion

Të shikoheni dhe të mbaheni mend nga audienca e juaj që e synoni.

Transmetim Televiziv të Drejtpërdrejtë

Të çdo niveli, në çdo vend, me çdo buxhet.

Eventet

Effect Media ka një përvojë të gjatë në video, fotografi dhe transmetim të eventeve live.

Fotografi

Një foto tregon më shumë se 1000 fjalë!

Strategji të Marketingut

Plan afatgjatë dhe afat shkurtër të marketingut.

Prodhimi i Përmbajtjes

Ju e keni një tregim për punën tuaj, ne do ta transmetojmë atë përmes videos.

3D Animacion

Realizimin e Reklamës me Animacion

Website

Dizajnimin e Websajt-eve

Rrjetet Sociale

Menaxhimin dhe Mirëmbajtjen e Rrjeteve Sociale

Printim dhe Dizajn

Printime dhe Dizajnime të ndryshme për biznesin tuaj

SHIKO DISA NGA PUNËT TONA

Banja e Kllokotit


Relax Ice Tea


Agimi Company

Partnerët tonë


A ka biznesi juaj një strategji marketingu? A e keni modelin e duhur për marketing? Ne mund t'u ndihmojmë në drejtimin e duhur.

Na Kontaktoni